Vauxhall Owners Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4,392 Posts
Discussion Starter #1
for some reason my nova keeps blowing fuse 18 it's a 10 amp fuse the stereo, rev counter, fuel and tempreture gauges, and then the battery warning light comes on, it still runs fine just a bit worrying.

It's a mk2 1.4SR if that helps.

has anyone had this problem before?

anyone got any ideas on how to get it fixxed?
 

·
Registered
Joined
·
463 Posts
Beenie said:
for some reason my nova keeps blowing fuse 18 it's a 10 amp fuse the stereo, rev counter, fuel and tempreture gauges, and then the battery warning light comes on, it still runs fine just a bit worrying.

It's a mk2 1.4SR if that helps.

has anyone had this problem before?

anyone got any ideas on how to get it fixxed?
Run voltmetre through each of the wires conected to that fuse, there will probably be a short somewhere which keeps blowing the fuse.
 

·
Registered
Joined
·
1,877 Posts
disconnect each item one by one and then put a fuse in. say for instance, disconnect the stereo and then put a fuse in, if it doesnt blow, plug the stereo in, if it does blow then, then thats your problem :beer:
 

·
Banned
Joined
·
16,413 Posts
Ignore me, that was in an old escort, put a 10amp fuse in because the 3 amp it had kept blowing.
 

·
Registered
Joined
·
4,392 Posts
Discussion Starter #7
well I've ripped it all out and put it all back in carefully, and didn't find a single thing wrong lmao , bloody vauxhalls!

cheers again guys
 
1 - 8 of 8 Posts
Top