Pomyślałem, że zamieszczę tutaj swój projekt razem z innymi samochodami rajdowymi Corsa, które są w tej chwili budowane.
To nic rewolucyjnego i nie tak egzotycznego jak niektóre inne, ale może być interesujące dla niektórych, tak jak inne projekty są dla mnie.
W pełni zespawałem blachę i dołożyłem płyty tam, gdzie było to wymagane, oraz wspawałem klatkę Harry'ego Hockleya. Plan jest taki, aby zbudować samochód przed piaskowaniem i pomalowaniem go, używając niektórych rzeczy z obecnego samochodu i kilku nowych.
Obecny samochód:
Nowy samochód:
Rozebrany i rozpoczęto spawanie szwów:
Spawanie szwów zakończone i rozpoczęto montaż klatki:
Klatka zamontowana i bez szyberdachu zamontowana z powrotem z Sikaflexem i kilkoma spawami punktowymi:
Deska rozdzielcza zamontowana ponownie po wycięciu wokół klatki:
To nic rewolucyjnego i nie tak egzotycznego jak niektóre inne, ale może być interesujące dla niektórych, tak jak inne projekty są dla mnie.
W pełni zespawałem blachę i dołożyłem płyty tam, gdzie było to wymagane, oraz wspawałem klatkę Harry'ego Hockleya. Plan jest taki, aby zbudować samochód przed piaskowaniem i pomalowaniem go, używając niektórych rzeczy z obecnego samochodu i kilku nowych.
Obecny samochód:

Nowy samochód:

Rozebrany i rozpoczęto spawanie szwów:

Spawanie szwów zakończone i rozpoczęto montaż klatki:

Klatka zamontowana i bez szyberdachu zamontowana z powrotem z Sikaflexem i kilkoma spawami punktowymi:

Deska rozdzielcza zamontowana ponownie po wycięciu wokół klatki: